PREGLED STORITVE

Talnim površinam povrnemo sijaj, povečamo jim obstojnost in trajnost.

Pravilna zaščita tal omogoča lažje vzdrževanje, lepši izgled, obstojnost materiala pa se podaljša. To je še posebej pomembno pri naravnih materialih kot sta kamen in les.

Permanentno izobraževanje in dobro sodelovanje z dobavitelji zagotavljajo, da lahko katerokoli površino očistimo in zaščitimo pred obremenitvami in staranjem.

NAŠA GARANCIJA

Naše storitve čiščenja so cenovno dostopne, naši strokovnjaki za čiščenje pa so zelo usposobljeni. Uporabljamo najnovejše stroje, varna bolniška razkužila, filtracije HEPA in krpe za čiščenje iz mikrovlaken.

Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z našimi profesionalnimi storitvami čiščenja, se obrnite na vodstvo podjetja Čistilni servis Podvršnik. Vrnili se bomo in očistili območja, ki niso izpolnila vaših pričakovanj. Za nas ni nič pomembnejšega od vašega zadovoljstva.

Pokličite nas

NAŠA VIZIJA

Začetki čistilnega servisa PODVRŠNIK d.o.o. segajo v leto 2010. Od takrat je podjetje z enim zaposlenim zraslo v sodobno podjetje s številnimi zaposlenimi in  z lastnimi prostori. Naše poslanstvo:

  • Zagotavljati brezhiben čistilni servis.
  • Uporabljati okolju prijazne produkte.
  • Zagotavljati stabilna delovna mesta.
  • Skrb za stalen napredek in rast.
  • Poskrbeti, da boste z našimi storitvami 100% zadovoljni.