PREGLED STORITVE

Kakovost čistilnega servisa se hitro vidi pri čiščenju steklenih površin. Sledimo napredku, uporabljamo najnovejšo tehnologijo in okolju prijazne tehnike čiščenja. S pravimi pripomočki dosežemo tudi težje dostopnejše površine. Kjer ni mogoče postaviti lestve ali dvigala in tudi ni možnosti za alpinistični način čiščenja, si pomagamo s posebnimi teleskopi. Ti nam omogočajo čiščenje do višine 10-tih metrov. Za čiščenje steklenih površin uporabljamo napravo, ki s posebnim sistemom filtriranja prečisti vodo do PH vrednosti 0,0. S takšno vodo lahko zgolj s krtačo peremo vse površine. Takšna voda odteče s površin brez da bi puščala sledi, obenem pa je prijazna do narave.

NAŠA GARANCIJA

Naše storitve čiščenja so cenovno dostopne, naši strokovnjaki za čiščenje pa so zelo usposobljeni. Uporabljamo najnovejše stroje, varna bolniška razkužila, filtracije HEPA in krpe za čiščenje iz mikrovlaken.

Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z našimi profesionalnimi storitvami čiščenja, se obrnite na vodstvo podjetja Čistilni servis Podvršnik. Vrnili se bomo in očistili območja, ki niso izpolnila vaših pričakovanj. Za nas ni nič pomembnejšega od vašega zadovoljstva.

Pokličite nas

NAŠA VIZIJA

Začetki čistilnega servisa PODVRŠNIK d.o.o. segajo v leto 2010. Od takrat je podjetje z enim zaposlenim zraslo v sodobno podjetje s številnimi zaposlenimi in  z lastnimi prostori. Naše poslanstvo:

 • Zagotavljati brezhiben čistilni servis.
 • Uporabljati okolju prijazne produkte.
 • Zagotavljati stabilna delovna mesta.
 • Skrb za stalen napredek in rast.
 • Poskrbeti, da boste z našimi storitvami 100% zadovoljni.
  • UGODNE CENE

   S sodobnimi pristopi, optimizacijo procesov in najnovejšo tehnologijo skrbimo, da so tudi naše cene do uporabnikov prijazne.

  • OKOLJU PRIJAZNO

   Tako kot vi imamo tudi radi naše lepo okolje. Takšnega želimo ohraniti tudi za naslednje generacije.

  • VEDNO TOČNI

   Razumemo, da je tudi vam čas dragocen. Skrbimo, da naše storitve opravimo ob dogovorjenem času.